Om mig

Vi erbjuder också behandlingsveckor för de som är sjuka där man får en skräddarsydd behandling utifrån vad som behövs vid olika sjukdomstillstånd såsom kostrådgivning, naturmedel, psykoterapi, healing, ryggbehandlingar, massage, matlagningsundervisning samt kanaliseringar.Jag heter Maria Hope Rosenlind och har sedan barndomen varit medial och kommunicerat med änglar, Kristus och White Eagle mfl.


Jag önskar inspirera andra att det är möjligt att kommunicera med sina skyddsänglar, ärkeänglar och upplysta andliga mästare från de högre andliga sfärerna såsom tex Kristus. Det är inte bara några få förunnat utan en möjlighet öppen för oss alla.


Jag har gått traditionella medium och healingutbildningar, men har känt att det nu är dags för den "Nya tidens medier och healers" att träda fram.

Vi kommunicerar med själar som har gått vägen före oss till upplysthet och som har verklig kunskap och sanning att förmedla för att underlätta vår väg i livet och för Moder Jord.


Jag bor på en gård som heter Djurkälla Gatugård,  nordväst om Motala där jag tar emot för personliga besök; kanaliseringar, healingbehandlingar och psykoterapi och kurser inom healing och mediumskap.


Copyright © Hope of Avalon - Maria Rosenlind