Gudinnekurs

Gudinnans väg till Uppvakande


En kurshelg där du går in i dig själv med vägledda meditationer, inre övningar samt inspiration från Maria Magdalena, Heliga Birgitta, Hildegar av Bingen, Kwan Yin mfl gudinnor.


Gemensamt hade de att de var banbrytande på olika områden i sina liv.


Ta del av Hildegards stora kunskap om kristallers terapeutiska användning samt kost och örter. Hon komponerade även musik som vi kommer lyssna på i meditation.


Kwan Yin, den kvinnliga buddhan, hjälper oss med verktyg hur vi kan uppnå djup inre frid och compassion för livet.


Heliga Birgitta och Maria Magdalena inspirerar oss till mod till förändring i livet, att följa vårt hjärtas längtan och vägledning.


Starka kvinnor som stått upp för sin sanning, våga vara den de är samt vara en stark inspiration för andra. De hjälper och stöttar dig att vara den ljusarbetare du är, att stå i din kraft.


Vi lever i en spännande tid då vi alla behövs för att väcka den slumrande mänskligheten samt oss själva, men också förstå på ett djupare plan vad som händer i världen och hur vi kan hjälpa oss själva och andra för att orka med allt som händer.


De hjälper oss att komma vidare med oss själva, att följa ditt hjärtats röst i livet. Du får hjälp att ta reda på och läka blockeringar inom dig som hindrar dig att våga följa ditt hjärta och skapa harmoni och balans i ditt liv.


Att i både män och kvinnor blir en balans mellan våra feminina och maskulina energier. Den kvinnliga som står för intuition, medkänsla och engagemang/compassion.


Varmt välkommen till en spännande helg och att väcka fullt ut din compassion för din uppgift och livsvandring denna gång på jorden. Du behövs här på jorden. Att välja att vara här fullt ut!


Att låta livet föra dig dit du ska och våga följa med på färden!

__________________________________________________________________________________


Kursdatum: 7-8 Mars år 2020, kl.10-18


Kurspris: 1800 kr


Kursledare: Maria Hope Rosenlind


Anmälan: Maria Hope Rosenlind; 0733204633 eller maria_hope_rosenlind@hotmail.com


Övernattning kan ske på Gatugården för 200 kr/ natt inkl. frukost och sänglinne. Gatugården ligger naturskönt på landet 2 km till sjön Vättern och 7 km nordväst om Motala. Kommer du med tåg eller buss till Motala så hämtas du vid stationen.
Det går bra att komma redan fredag kväll efter kl.18 om du har lång väg att åka med bil eller tåg.


Varmt välkommen!
Copyright © Hope of Avalon - Maria Rosenlind